Privattimer

Publisert av admin den

Det kan være mange årsaker til at man ønsker seg privattimer. Passer ikke gruppeundervisninger så godt for deg? Eller kanskje kommer våre ridekurs i konflikt med jobbtidspunkt? Vil du friske opp i gamle kunster, eller er du rett og slett nysgjerrig på hest? Da kan privattimer være et alternativ. På en privattime får du instruktøren helt for deg selv. Man kan velge å være eneste person på timen, eller du kan velge å slå deg sammen med venner og familie for en felles aktivitet med noen du kjenner. Standard tid for en privattime er 45 minutter. 


Hest
Har du egen hest er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta den med deg. Hvis ikke har vi mange trivelige hester til utlån. Ønsker du deg en spesiell hest er det fint om du varsler om dette under bestillingen.  

Når har vi privattimer? 
Vi har privattimer Mandag – Fredag før klokken 16:00
Lørdag og Søndag etter klokken 16:00
Ta kontakt for tidspunkt i feriene da dette varierer. 

Utstyr
Vi anbefaler at alle stiller i eget utstyr, men vi har hjelm og sikkerhetsvester til utlån. Det er påbud at alle våre ryttere rir med hjelm, og alle under 18 år rir med sikkerhetsvest. Kom i behagelige klær, og gjerne sko med litt hæl. 

Hva gjør man må en privattime? 
Privattimen gir deg muligheten til å komme med innspill om hva du ønsker å trene på. Det kan være alt fra oppsaling og sikkerhet rundt hesten på bakken, voltige, turridning eller sprang/dressur mm. 

Betaling
Vi tar både kort og kontant. 

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, eller ønsker å booke privattimer hos oss.

Priser på privattimer

1 person kr. 500,- per person
2 personer kr. 400,- per person
3 personer eller flere kr. 350,- per person

Kategorier: