Private arrangement

Ønsker du å ha ditt eget arrangement her hos oss, kan vi skreddersy ett opplegg for både små og store grupper. Her kan man feire bursdag, holde utdrikningslag, kick-off for bedriften eller samle vennegjengen for en dag med ridning. Mulighetene er mange.

Barnebursdag

Vi kan tilby en dag fylt med hester og ponnier, ridning og andre aktiviteter i ett barnevennlig og tilrettelagt miljø. Vi arrangerer bursdager både med og uten servering.

Meny: 1 pølse med pommes frites, 1 flaske brus og 1 ispinne pr barn. Ved andre matønsker, må dette avtales på forhånd.

Bursdag 2 timer uten mat kr 2500,-

Bursdag 2 timer med mat kr 3500,-

Bursdag 3 timer uten mat kr 3500,-

Bursdag 3 timer med mat kr 4500,-

Prisene gjelder opp til 10 deltagere,-

Bedriftsarrangement

Ønsker du å styrke lagånden i din bedrift? Felles aktiviteter i et nytt miljø kan bidra til et samarbeidsløft i bedriften. Visste du at gjennom DDA (Dyreassisterte aktiviteter), er blant annet hesten et dyr som blir brukt som katalysator for å fremme helse og livskvalitet uten at det nødvendigvis trenger å være en behandlingsform? Forskning viser at omgang med hest kan styrke både ansvarsfølelse, omtanke, kommunikasjon og lederrolle. I tillegg kjenner man oftere på mestringsfølelsen, og øker evnen til å håndtere utfordringer på en bedre måte. Her kan vi tilby alt fra stell av hest, til ridning, bespisning og andre aktiviteter for å bryte opp dagen. Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Utdrikningslag

Den store dagen nærmer seg, og det er tid for å gi den gifteklare en minneverdig dag han eller hun sent vil glemme. Uten å røpe for mye kan vi informere om at våre ansatte er en kreativ gjeng som mer enn gjerne skreddersyr en timeplan fullspekket med moro. Hest er et opplagt stikkord, men vi har flere ess i ermet. Du er selvfølgelig også velkommen til å komme med egne ønsker og forslag. Vi fikser det meste. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.