Private arrangement

Ønsker du å ha ditt eget arrangement her hos oss, kan vi skreddersy ett opplegg for både små og store grupper. Her kan man feire bursdag, holde utdrikningslag, kick-off for bedriften eller samle vennegjengen for en dag med ridning. Mulighetene er mange.

Barneselskap

Vi kan tilby en dag fylt med aktiviteter i ett barnevennlig og tilrettelagt miljø. Hos oss kan du få bli med å skreddersy ditt eget selskap. Er drømmen et selskap med ridning, kos og stell av hest eller en dag i husdyrsparken? Eller kanskje du ønsker en kombinasjon av begge med begge deler? Vi hjelper deg med å den perfekte løsningen.

Vi arrangerer selskaper både med og uten matservering.

2 timer uten mat kr 2500,-

2 timer med mat kr 3500,-

3 timer uten mat kr 3500,-

3 timer med mat kr 4500,-

Prisene gjelder opp til 10 deltagere.

Bedriftsarrangement

Ønsker du å styrke lagånden i din bedrift? Felles aktiviteter i et nytt miljø kan bidra til et samarbeidsløft i bedriften. Forskning viser at omgang med hest og dyr kan styrke både ansvarsfølelse, omtanke, kommunikasjon og lederrolle. I tillegg kjenner man oftere på mestringsfølelsen, og øker evnen til å håndtere utfordringer på en bedre måte. Her kan vi tilby besøk i husdyrsparken, ridning, teamoppgaver og andre utfordrende aktiviteter. Ønsker dere matservering, kan vi sammen bli enige om menyen. Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Utdrikningslag

Den store dagen nærmer seg, og det er tid for å gi den gifteklare en minneverdig dag han eller hun sent vil glemme. Uten å røpe for mye kan vi informere om at våre ansatte er en kreativ gjeng som mer enn gjerne skreddersyr en timeplan fullspekket med moro. Hest og dyr er et opplagt stikkord, men vi har flere ess i ermet. Du er selvfølgelig også velkommen til å komme med egne ønsker og forslag. Vi fikser det meste. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.