Forvert og stallhjelp

Forvert og stallhjelp

Forvert:

Som forvert får du ri en fast hest annenhver lørdag og søndag ( partallshelger). På lørdagene er det trening på bane og søndagene skal hestene gå på tur. En lørdag er sprang og en lørdag blir med dressur.

For å bli forvert må man ha gode grunnleggende rideferdigheter, god kunnskap om håndtering av hest, genuin hesteinteresse, være pliktoppfyllende og være glad i å samarbeide med andre.

Forvertene må hjelpe til en dag i uken i rideskolen fra kl 16.00-20.30. Ønsker du å bli forvert, må du ta kontakt med oss på e-post, skrive litt om deg selv og dine ride/hesteferdigheter. Alle som viser interesse blir satt opp på interesseliste, men vi forbeholder oss retten til å velge fritt fra listen. Vi velger forverter etter hvilke hester som er ledig, at det skal være en god match mellom forvert og hest og erfaring/kunnskap. Elever i rideskolen blir prioritert.

Pris pr måned: 1 500,- inkl mva.

Interessert? Ta kontakt på e-post: post@stall-oysand.no

Stallhjelp:

Stallhjelpsordningen er ett alternativ til forvertsordningen vår. Dette er ett helt nytt og kostnadsfritt tilbud til barn og unge, som ønsker å drive med hest. Det å være stallhjelp skal være gøy og lærerikt, men det vil også være en god del jobb.

Oppgavene til stallhjelpen vil variere mye. Som stallhjelp hjelper du til en dag i uken i rideskolen, 16.00-20.30 og annenhver helg fra 11.00-15.00 i stallen og på helgekurs.

For å bli stallhjelp må man ha gode grunnleggende rideferdigheter, god kunnskap om håndtering av hest, genuin hesteinteresse, være pliktoppfyllende og være glad i å samarbeide med andre.

Som stallhjelp får man ansvaret for en fast hest annenhver helg ( lørdag og søndag). Dette vil bli på samme helg som man er stallhjelp. ( Oddetalls-helger) Lørdager er det trening på bane og søndager rir man på tur.

Målet med dette tilbudet er at det skal være læring med hest i fokus.

For mer informasjon ta kontakt på: Post@stall-oysand.no