Forvert og stallhjelp

Forvert og stallhjelp

Forvert:

Som forvert får du ri en fast hest annenhver lørdag og søndag ( partallshelger). På lørdagene er det trening på bane og søndagene skal hestene gå på tur. En lørdag er sprang og en lørdag blir med dressur.

For å bli forvert må man ha gode grunnleggende rideferdigheter, god kunnskap om håndtering av hest, genuin hesteinteresse, være pliktoppfyllende og være glad i å samarbeide med andre.

Forvertene må hjelpe til en dag i uken i rideskolen fra kl 16.00-20.30. Ønsker du å bli forvert, må du ta kontakt med oss på e-post, skrive litt om deg selv og dine ride/hesteferdigheter. Alle som viser interesse blir satt opp på interesseliste, men vi forbeholder oss retten til å velge fritt fra listen. Vi velger forverter etter hvilke hester som er ledig, at det skal være en god match mellom forvert og hest og erfaring/kunnskap. Elever i rideskolen blir prioritert.

Pris pr måned: 1 500,- inkl mva.

Interessert? Ta kontakt på e-post: post@stall-oysand.no

Stallhjelp:

Stallhjelpsordningen er ett alternativ til forvertsordningen vår. Dette er ett helt nytt og kostnadsfritt tilbud til barn og unge, som ønsker å drive med hest. Det å være stallhjelp skal være gøy og lærerikt, men det vil også være en god del jobb.

Oppgavene til stallhjelpen vil variere mye. Som stallhjelp hjelper du til en dag i uken i rideskolen, 16.00-20.30 og annenhver helg fra 11.00-15.00 i stallen og på helgekurs.

For å bli stallhjelp må man ha gode grunnleggende rideferdigheter, god kunnskap om håndtering av hest, genuin hesteinteresse, være pliktoppfyllende og være glad i å samarbeide med andre.

Som stallhjelp får man ansvaret for en fast hest annenhver helg ( lørdag og søndag). Dette vil bli på samme helg som man er stallhjelp. Lørdager er det trening på bane og søndager rir man på tur.

Målet med dette tilbudet er at det skal være læring med hest i fokus.

For mer informasjon ta kontakt på: Post@stall-oysand.no