Våren 2014 :)

Publisert av Tore Dahl den

Hei alle sammen! Her kommer litt info om det som skjer på
Stall Øysand fremover!

Oppstart vårkurs 2014
Uke 15 er siste kursuke for vinterkurset 2013/2014.
Uke 16 er påskeferie (mer info lenger ned), og i uke 17 starter det nye ridekurs.
Kursene vil fortsette på samme dager og tidspunkter som tidligere. Ved ønske om annet tidspunkt bes dere ta kontakt snarest.
Påmelding til vårkurs er automatisk for nåværende elever. Om man ikke ønsker å delta på neste ridekurs sendes avmelding til nina@stall-oysand.no senest 11. april. Elever som ikke er avmeldt på mail innen denne dato, vil bli fakturert for vårkurset. Betaling av kurset skjer ved oppmøte i uke 17 FØR timen starter.  All betaling på bankterminal. Vi tar Visa og Mastercard. Det er mulig å få faktura, og å dele beløpet opp i to deler. Da må dette varsles oss pr. mail eller SMS senest dagen før første kurstime.

Prisen for vårkurset er 2300 kr. For 10 ganger.
Vi følger som før skoleruten, og kurs der helligdager etc. kommer i veien vil gå frem til uke 28 istedenfor 27.

Påsken 2014
Vi arrangerer dagleir i påskeferien mandag-onsdag fra 9-16.
Masse moro med hest! Det blir påsketema, med forskjellige aktiviteter! Pris er 1500 for 3 dager evt. 700 pr. dag om vi har ledig kapasitet.
Det er også muligheter for privattimer på dag- og kveldstid. Påmelding til rideleir og avtale om privattimer skjer på mail eller SMS.

Rideskolestevne
Til helgen, den 4-5 april, arrangerer vi rideskolestevne ved Stall Øysand, med gymkhana og dressur på lørdag og sprangridning på søndag. Det er allerede masse påmeldte, så vi ser frem til en kjempehelg med masse spente ryttere og topp stemning. Ta med venner og familie og kom å se på våre flinke elever! Kroa er åpen fra 09.30 til stevneslutt begge dager. Det blir ponniridning hele dagen for de minste barna. For dere som skal delta, minner vi på at startavgift må være betalt før dere skal starte. Dette betales i kroa, og dere vil få en kvittering, som må leveres på oppvarmingsbanen før man begynner å ri.

Husk også å se vår hjemmeside for oppdaterte datoer og informasjon om vår populære ponniklubb/barneparkering på lørdager.

Ønsker alle sammen vel møtt til stevne og nye ridekurs, og håper vårsemesteret blir like bra som vinteren har værtJ