Arrangementer

Barnebursdag

Ønsker du å gi barnet ditt en bursdagsfeiring han eller hun sent vil glemme? Det kan vi hjelpe deg med. Vi kan tilby en dag fylt med  ridning og  andre aktiviteter i et barnevennlig og tilrettelagt miljø. Bursdagsbarnet får også en liten gave fra oss på stallen. På toppen av kransekaken – du slipper rydding og oppvask i etterkant.  Vi tar opptil 12 barn på en bursdag. 

Priser:
Bursdag 2 timer  2500,- 
Bursdag 3 timer  3500,-  
 


Bedriftsarrangement

Ønsker du å styrke lagånden i din bedrift? Felles aktiviteter i et nytt miljø kan bidra til et samarbeidsløft i bedriften. Visste du at gjennom DDA (Dyreassisterte aktiviteter), er blandt annet hesten et dyr som blir brukt som katalysator for å fremme helse og livskvalitet uten at det nødvendigvis trenger å være en behandlingsform? Forskning viser at omgang med hest kan styrke både ansvarsfølelse, omtanke, kommunikasjon og lederrolle. I tillegg kjenner man oftere på mestringsfølelsen, og øker evnen til å håndtere utfordringer på en bedre måte. Her kan vi tilby alt fra stell av hest, til ridning, bespisning og andre aktiviteter for å bryte opp dagen. Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.


Utdrikningslag

Den store dagen nærmer seg, og det er tid for å gi den gifteklare en minneverdig dag han eller hun sent vil glemme. Uten å røpe for mye kan vi informere om at våre ansatte er en kreativ gjeng som mer enn gjerne skreddersyr en timeplan fullspekket med moro. Hest er et opplagt stikkord, men vi har flere ess i ermet. Du er selvfølgelig også velkommen til å komme med egne ønsker og forslag. Vi fikser det meste. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.