Ryttermelding for Rideskolestevnet 2-3.Desember

Publisert av admin den

RYTTERMELDING FOR RIDESKOLESTEVNE 02-03.12.2017

Velkommen til rideskolestevne ved Stall Øysand rideskole
Det er ca.54 starter i løpet av helga og over 40 ekvipasjer. Derfor håper vi at alle er innforstått med at ikke alle elever har fått sitt førstevalg av hest. Vi har puslet sammen en startliste der alle har fått ett av ønskene sine og håper at alle blir fornøyde.
Stevnet starter kl.10.00 lørdag og søndag.
Tider som står på startlister er ikke endelige og det kan forekommer endringer i tidsskjema.
Betaling: Betaling av startkontigent og leie av rideskolehest skjer i kroa før eleven stiller til start. Kvittering må fremvises hos ansvarligperson i oppvarmingshallen. (Vi tar kort)

Bestiktigelse av bane:
Dressur: Alle elever må ha lært seg sitt dressurprogram på forhånd. Disse finner dere på www.rytter.no .
Sprang: Alle elever besiktiger sin bane til fots før start Det vil bli samme bane i Bommer på bakken, 20cm og 50cm, og samme bane i 60cm og 80cm. Alle hinder er merket med tall i rekkefølge som de skal hoppes i. De som starter klasse.4, Bommer på bakken og 20cm må gå banen ca.kl.09.30.

Hester:
Elvene som leier hest av oss må henvende seg til stallansvarlig i rideskolestallen når starttid nærmer seg.

Stevnearena: Konkurransen vil gå inne i den store ridehallen. Max 3 hester på banen samtidig.

Oppvarming: Oppvarming skjer i den lille ridehallen. Elevene får hoppe kun 2 hinder på oppvarming, med tanke på hesten da det er mange startende og de skal gå mange runder. (ca.5-10min oppvarming) Henvend dere til oppvarmningsansvarlig ved spørsmål.
Premieutdeling: Alle elver som deltar på rideskolestevnet vil få rosett. Derfor tar vi en felles premieutdeling til fots for alle elever etter klassens slutt. Da må alle deltakere i sin klasse komme inn i den store hallen og motta sin rosett for god innsats. Så ikke dra før klassen eleven starter i er slutt.

Kro: Det vil bli servert varm mat og forfriskninger i kroa. Bl.a. Pølse i brød, toast, kaker, sjokolade, vaffel, brus og kaffe m.m.(vi tar kort)

Bedømming: I klasse 2 (LC:1), klasse 3 (LB:1) og klasse 7 (80cm) er det dommer som dømmer hver og en elev. Protokoller vil bli utdelt ved rosettutdelingen. De må eleven ta med seg hjem. Ris og ros.

Vi ved stall Øysand håper at alle får en fin dag og at dette er et arrangement vi kan få til ved en senere anledning.

Velkommen til stevne!

Spørsmål angående stevne rettes til tlf.488 45 244.

Kategorier: Nyheter