Rideleir

SOMMERLEIR 2020

Rideleir på Stall Øysand sommeren 2020

Sommeren 2020 arrangerer Stall Øysand rideleir for ryttere på alle nivåer! Vi ønsker store og små velkommen; enten du er nybegynner eller satsende konkurranserytter.

På rideleir får du:
– Din «egen» hest å ri og ta hånd om hver dag

– To økter med hest hver dag

– Lunsjservering hver dag

– Deltakerne får bli med på alt av stallarbeid gjennom hele dagen

Rideleiren varer fra mandag til fredag kl. 09:00 – 15:30. Vi tilbyr dessverre ikke overnatting. På fredag vil det være en avslutning med enten gymkana, stevne
eller show for foreldre/foresatte hvor det også vil bli arrangert grilling (så lenge været tillater det). 

Les mer om de forskjellige rideleirene i menyen under. Dersom du har spørsmål, send disse på mail til post@stall-oysand.no.

Påmelding til rideleir

Knapp til påmeldingsskjema nederst på siden. Les igjennom informasjonen om de forskjellige rideleirene før du melder deg på.

Påmelding til treningstevner

Send mail til post@stall-oysand.no for å melde deg på treningstevne. Legg ved fullt navn og uketall du ønsker å delta på. 

Påmeldingen til både rideleir og treningstevne er økonomisk bindende (dvs. at du plikter å betale dersom du har meldt deg på, selv om du skulle trekke deg fra å delta).

Pris: 2950 kr

Denne rideleiren passer for barn som har noe erfaring med hest og ridning. Deltakerene får utdelt sin egen rideskolehest som de rir hele uken. Gjennom uken får man øve seg på og lære både ridning, stell og stallarbeid som må gjøres når man har hest. Det blir to daglige økter med hest, én på formiddagen og én på ettermiddagen. Det serveres lunsj i kroa hver dag (deltakerene må ha spist frokost før de ankommer).
Fredag inviteres alle foreldre/foresatte til avslutning med gymkana (leker på hesteryggen!)

Pris: Nybegynnere 2950 kr

Denne rideleiren er for både barn og voksne som ikke har noen, eller veldig liten, erfaring med hest. Deltakerene får utdelt sin egen rideskolehest som de rir hele uken. Gjennom uken får man øve seg på og lære både ridning, stell og stallarbeid som må gjøres når man har hest. Det blir to daglige økter med hest, én på formiddagen og én på ettermiddagen. Det serveres lunsj i kroa hver dag (deltakerene må ha spist frokost før de ankommer).
Fredag inviteres alle foreldre/foresatte til avslutning med gymkana, leker på hesteryggen!

Pris: 3150 kr

På denne rideleiren for mer erfarne ryttere, blir det både sprang og dressurridning. Det blir én formiddagsøkt og én ettermiddagsøkt hver dag. Denne rideleiren vil inneholde to teoritimer og turridning i tillegg til baneridningen. Det serveres lunsj i kroa hver dag.
Fredag inviteres alle foreldre/foresatte til treningsstevne, og grilling dersom det er fint vær.

Pris: 2750 kr

Denne rideleiren er spesielt for voksne. Som i de andre ukene, blir det to daglige økter (formiddag og ettermiddag). I tillegg til baneridning blir det tur og to teoriøkter, og det serveres lunsj hver dag. På fredag avslutter vi med et uformelt treningsstevne og grilling dersom været tillater det.

Pris: 2750 kr

Vi har satt av en uke til våre fantastiske fôrverter sin egen treningsleir! Det blir to daglige økter med hestene, turridning og to teoritimer, og servering av lunsj i kroa hver dag. Fredag inviteres alle foreldre/foresatte til treningsstevne og grilling (hvis været tillater det).

Påmelding til rideleir
Navn på deltaker.
Skriv inn mailadressen du ønsker å få tilsendt informasjon og faktura til.
Hvis deltakeren ikke har egen telefon, skriv inn telefonnummer til foresatt/nærmeste pårørende.
Gatenavn og nummer, postnummer og sted.
Hvis under 18, spesifiser alder i boksen under.
Påmeldingen er økonomisk bindende. Dette innebærer at du forplikter deg til å betale dersom du får plass på rideleiren, selv om du skulle velge å trekke deg/ikke benytte deg av plassen din.