Våre ansatte

Tonje Windingstad

Rideskolesjef

Tonje er leder for rideskolen ved Stall Øysand. Tonje har tidligere satset aktivt innen dressurridning og vært med i NM for ponni i dressur. Hun har også deltatt i flere mesterskap som Junior og Young Rider i dressur. Underviser nå i rideskolen på mandager, tirsdager og torsdager. Hun underviser også privattimer i ukedager og i helger.  

Marte Paulshus

Ridelærer
Markedsføring og arrangement

Marte startet som ridelærer på Stall Øysand høsten 2019. Hun er også ansvarlig for markedsføring og arrangementer på Stall Øysand

Mariell Karlsen Nerdal

Ridelærer

Gina Kristine Aarheim

Ridelærer

Gina er instruktør i rideskolen og leder ponniklubben annenhver søndag. Hun tar også privattimer.

Eline Grindflek Granås

Ridelærer

Eline er utdannet ridelærer trinn 2 fra Starum og B-instruktør innen islandshest. Hun konkurrerer i opptil 110 cm i sprang og MC-klasser i dressur. 

Elina Tuulikki Heinisuo-Rautianinen

Stallansatt

Elina er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Elina er ansvarlig for rideskolehestene og salgshestene på Stall Øysand.

Milena Rautianen

Stallansatt

Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene sammen med sin mor Elina. Milena er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester. Med hesten sin Holly og noen av våre salgshester rir Milena sprangstevner.