Arrangementskalender sommer 2018

Publisert av admin den

Hva skjer på Stall Øysand i sommer? 

Ridekursene tar som vanlig en pause i sommer, men det åpner bare for en rekke andre spennende hesteaktiviteter! 
Det blir arrangert rideleir for store og små, treningshelg for voksne, samt turriding på Lauglo med mye mer.
De fleste arrangementene har begrenset med plasser, så book tidlig om du vil være sikret plass. 

Rideskolestevne 16.-17. juni
Denne helgen er det rideskolestevne og alle våre elever har mulighet til å delta. Rideskolestevne er en flott mulighet til å vise frem hva man har lært den siste tiden, og trene på hvordan man opptrer på stevner. Alle startende får god oppfølging av våre instruktører både i tiden før rideskolestevne, og på selve dagen. 
Leie av hest: 100kr
Startavgift: 125kr
Turriding på Lauglo
Etter fjorårets suksess arrangerer vi igjen turriding i flott natur på Lauglo, Ringvold. Turen tar ca 3 timer, og hver enkelt tar med seg en liten sekk med noe enkelt og spise og drikke i, samt noe å sitte på (sitteunderlag). Det vil bli mulighet for både grilling og bading med hest underveis. Du må føle deg komfortabel i skritt og trav, da det ikke vil være leiere på turen, men ridende instruktører. 
Pris per pers: 500,-
Oppmøte på Lauglo gård. 
Vi holder turriding fredag 6.juli, søndag 8.juli, fredag 13.juli og søndag 15.juli. (Ved stor pågang setter vi opp flere turer.) 
Alle turene begynner klokken 17:00. 
Treningshelg for voksen
Treningshelg for voksen /ungdom på viderekommen nivå helgen 20.-22. juli, og helgen 3.-5.august. 
1 rideøkt på fredag, og 2 økter på lørdag og søndag. 
Vi stiller med hest til den som ønsker det, men det er selvfølgelig også mulighet for å ta med sin egen firebente venn.
Vi avslutter helgen med grilling på søndag. Alle tar med det de vil grille selv, og vi stiller med tilbehør. 
Våre engasjerte og hyggelige instruktører gleder seg til å gi akkurat deg en lærerik helg på hesteryggen. 
Pris per pers 1600,- 
Rideleir uke 30 og 31 
Vi arrangerer rideleir mandag til fredag uke 30 og 31. Om du ønsker en lærerik uke med hest, lek og moro og nye bekjentskaper er dette noe for deg! Det vil bli bading, grilling og andre sosiale aktiviteter underveis. Alle deltakere får utdelt sin egen hest som de har ansvaret for hele uken.
Våre engasjerte og hyggelige instruktører gleder seg til å gi akkurat deg en lærerik uke på hesteryggen. 
Pris per pers 3000,- 
Rideleir for de minste, uke 32
Denne rideleiren er for de aller minste rytterne, og varer fra mandag 6.august til onsdag 8.august klokken 09 – 15. Det er mye likt vår populære ponniklubb, bare at det her strekker seg over flere dager. Fokuset ligger på trygghet med og rundt hester, så det blir mye lek og moro med dyrene. Rytterne får ikke en fast hest, men får prøve seg på alt fra de minste til de største hestene våre. Det blir kjøring med vogn, lek på hesteryggen, stell av hest i stallen, ridning med mye mer. Kanskje avslutter vi til og med uken med en liten konkurranse? 
Alder 5 til 8 år. 
Pris per pers 1800,-
Åpen dag
Lørdag 18.august arrangerer Stall Øysand åpen dag. Har du en venn som kanskje vil begynne å ri? Eller er du selv nysgjerrig på hester? Kom da vel! På åpen dag vil det være mulighet for å ri, kjøre hest og vogn, og lære om stell av hest i stall. Vi har selvfølgelig åpen kro med loddtrekning og andre konkurranser. Ta med mamma, pappa eller en god venn til vår flotte stall! 
Vel møtt! 
Privattimer og ponniklubb
Det vil som alltid være mulig å booke privattimer hele sommeren. Om noen ønsker privattimer fra Lauglo gård (tur i skog og mark), så kan dette også la seg gjøre nå i sommer mens hestene er på beite (uke 26 – 28). Vi har ponniklubb lørdag 14.juli, lørdag 28.juli og lørdag 11.august. Priser på privattimer:1 person 500,- 2 personer 400-, per person

3 eller flere 350,- per person

Pris per barn på ponniklubb 400,-

Dagsleir 18.juli og 14.august

Dagsleir passer for deg som gjerne vil tilbringe tid på hesteryggen i sommer, men som ikke har mulighet til å delta en hel uke på rideleir. 

Det blir en intensiv dag med stell av hest i stall, teori, 2 undervisningstimer samt en rekke andre hesterelaterte aktiviteter fordelt utover dagen.
Vi starter klokken 10:00 og avslutter klokken 17:00. 
Pris per pers er kr 1000,- 
NB: Det må være nok påmeldte for at dette gjennomføres. 

NB: Kalenderen kan få små justeringer, så følg med! 

 

 

Kategorier: Nyheter