Aktivitets kalender 2019

Publisert av admin den

Hva skjer på Stall Øysand i 2019 

Ridekursene tar som vanlig en pause i sommer, men det åpner bare for en rekke andre spennende hesteaktiviteter! 
Det blir arrangert rideleir for store og små, treningshelg for voksne, samt turriding på Lauglo med mye mer.
De fleste arrangementene har begrenset med plasser, så book tidlig om du vil være sikret plass. 

Rideskolestevne 01.-02. juni
Denne helgen er det rideskolestevne og alle våre elever har mulighet til å delta. Rideskolestevne er en flott mulighet til å vise frem hva man har lært den siste tiden, og trene på hvordan man opptrer på stevner. Alle startende får god oppfølging av våre instruktører både i tiden før rideskolestevne, og på selve dagen. 
Leie av hest: 100kr
Startavgift: 125kr
Treningsleir før sommerstevnet!
Det blir en treningsleir 24.-27. Juni for de litt mer erfarne barna og forvertene våre. Dette er også for at de som ønsker å starte under sommerstevnet skal få et treningskikk før stevnet. Det kommer nok til å bli en lærerik og morsom uke. Det blir treninger med forskjellige instruktører også noen innleide instruktører.
Pris Kommer..
Turriding på Lauglo
Etter fjorårets suksess arrangerer vi igjen turriding i flott natur på Lauglo, Ringvold. Turen tar ca 3 timer, og hver enkelt tar med seg en liten sekk med noe enkelt og spise og drikke i, samt noe å sitte på (sitteunderlag). Det vil bli mulighet for både grilling og bading med hest underveis. Du må være på Grad 4 Nivå for å være med på disse turene.
Pris per pers: 500,-
Vi setter også opp turer for de som er mindre erfaren, men da er det krav på leier. turen her tar ca 45 min og er uten matpause. Om man stiller med leier selv koster det 300,-, hvis vi skal stille med leier koster det 350,-
Oppmøte på Lauglo gård. 
Vi holder turridning 45min: Onsdag 3. Juli og onsdag 10. juli
Vi holder turriding 3timer: Lørdag 6.juli, torsdag 11.juli og tirsdag 16.juli (Ved stor pågang setter vi opp flere turer.) 
 
Treningshelg for voksen
Mini treningshelg for voksne har vi helgen 22.-24 Februag og 4.-6. Oktober. Der er det 1 rideøkt hver dag og en teori økt på lørdag.
Pris per pers 1000,-
Treningshelg for voksen /ungdom på viderekommen nivå helgen 19.-21. juli, og helgen 9.-11.august. 
1 rideøkt på fredag, og 2 økter på lørdag og søndag. 
Vi stiller med hest til den som ønsker det, men det er selvfølgelig også mulighet for å ta med sin egen firebente venn.
Vi avslutter helgen med grilling på søndag. Alle tar med det de vil grille selv, og vi stiller med tilbehør. 
Våre engasjerte og hyggelige instruktører gleder seg til å gi akkurat deg en lærerik helg på hesteryggen. 
Pris per pers 1600,- 
Rideleir uke 30 og 31 
Vi arrangerer rideleir mandag til fredag uke 30 og 31. Om du ønsker en lærerik uke med hest, lek og moro og nye bekjentskaper er dette noe for deg! Det vil bli bading, grilling og andre sosiale aktiviteter underveis. Alle deltakere får utdelt sin egen hest som de har ansvaret for hele uken.
Våre engasjerte og hyggelige instruktører gleder seg til å gi akkurat deg en lærerik uke på hesteryggen. 
Pris per pers 3000,- 
Rideleir for de minste, uke 32
Denne rideleiren er for de aller minste rytterne, og varer fra mandag 5.august til onsdag 7.august klokken 09 – 15. Det er mye likt vår populære ponniklubb, bare at det her strekker seg over flere dager. Fokuset ligger på trygghet med og rundt hester, så det blir mye lek og moro med dyrene. Rytterne får ikke en fast hest, men får prøve seg på alt fra de minste til de største hestene våre. Det blir kjøring med vogn, lek på hesteryggen, stell av hest i stallen, ridning med mye mer. Kanskje avslutter vi til og med uken med en liten konkurranse? 
Alder 5 til 8 år. 
Pris per pers 1800,-
Åpen dag
Lørdag 24.Mars arrangerer Stall Øysand åpen dag. Har du en venn som kanskje vil begynne å ri? Eller er du selv nysgjerrig på hester? Kom da vel! På åpen dag vil det være mulighet for å ri, kjøre hest og vogn, og lære om stell av hest i stall. Vi har selvfølgelig åpen kro med loddtrekning og andre konkurranser. Ta med mamma, pappa eller en god venn til vår flotte stall! 
Vel møtt! 
Privattimer og ponniklubb
Det vil som alltid være mulig å booke privattimer hele sommeren. Om noen ønsker privattimer fra Lauglo gård (tur i skog og mark), så kan dette også la seg gjøre nå i sommer mens hestene er på beite (uke 26 – 28). Datoer for sommeren kommer snart. Priser på privattimer:1 person 500,- 2 personer 400-, per person   3 eller flere 350,- per person Pris per barn på ponniklubb 400,-
Dagsleir 18.juli og 13.august Dagsleir passer for deg som gjerne vil tilbringe tid på hesteryggen i sommer, men som ikke har mulighet til å delta en hel uke på rideleir.  Det blir en intensiv dag med stell av hest i stall, teori, 2 undervisningstimer samt en rekke andre hesterelaterte aktiviteter fordelt utover dagen.
Vi starter klokken 10:00 og avslutter klokken 17:00. 
Pris per pers er kr 1000,- 
NB: Det må være nok påmeldte for at dette gjennomføres. 

NB: Kalenderen kan få små justeringer, så følg med! 

Kategorier: Nyheter