Ansatte


 

 

   Marta Gausen
Leder for rideskolen ved Stall Øysand. Hun underviser mandag og torsdag i rideskolen, og fôrverter i sprang. Marta er opprinnelig fra Nord-Trøndelag. har vært aktiv konkuranserytter innen sprang og har startet 140cm med sin tidligere hest Tobajo Pik Perfomance. Har tidligere jobbet i Avl-/oppdrett-/salgs-stall, i Sør-Sverige.
Monica Larssen
Stallarbeider og rideskolelærer. Underviser i rideskolen onsdager og underviser fôrvertene i dressur. Hun tar også privattimer i ukedager og helger. Med sin hest Aureolo rir hun aktivt dressur.
Sissel Dyrdal
Rideskolelærer. Sissel underviser mandager og tirsdager i rideskolen. Hun tar også privattimer i ukedager og i helger. Hestene til Sissel heter Corado og Hopkins. Hun passer også en hest som heter Corra. Sissel underviser i både sprang og dressur. Hun har undervist i rideskole i mange år. 
Elina Tuulikki Heinisuo-Rautianinen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene. Elina er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester.
Milena Rautianen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene sammen med sin mor Elina. Milena er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester. Hun jobber torsdag og fredag i stallen. Med hesten sin Holly og noen av våre salgshester rir Milena sprangstevner.
Vilde Vinsnesbakk
Vilde underviser nybegynnere på onsdager i rideskolen. Hun har vært rytter ved Stall Øysand rideskole siden den ble etablert. Hun har også hesten Campanj på fôr i oddetallshelgene. Vilde har konkurrert både i sprang og dressur. Har også flere fine plasseringer med Campanj. 
Anette Jensen
Annette underviser i rideskolen tirsdager og torsdager, hun tar også privattimer utenom rideskolen. Siden hun var 6år har hun hatt egen ponni/hest. På ponnien Pantani red hun opp til MA og med hesten Louis red hun flere 130cm.