Ansatte


 

 

   Marita Moen
Leder for rideskolen ved Stall Øysand. Hun underviser mandag og torsdag i rideskolen, og fôrverter i sprang. Marta er opprinnelig fra Melhus. Hun er en aktiv konkuranserytter innen sprang og har startet 135cm med sin nåværende hest Irdandès Cazador. 
Monica Larssen
Stallarbeider og rideskolelærer. Underviser i rideskolen onsdager og underviser fôrvertene i dressur. Hun tar også privattimer i ukedager og helger. 

Annicken Sørtømme Tannvik

Ridelærer og helgaforer. Hun Har drevet med hest en del år og har gått hestefaget på Fjordande forlkehøgskole. Hun har selv hesten Aureolo som hun rir aktivt med selv. Hun tar også privattimer i ukedager og helger.

Elina Tuulikki Heinisuo-Rautianinen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene. Elina er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester.
Milena Rautianen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene sammen med sin mor Elina. Milena er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester. Hun jobber torsdag og fredag i stallen. Med hesten sin Holly og noen av våre salgshester rir Milena sprangstevner.
Vilde Vinsnesbakk
Vilde underviser nybegynnere på onsdager i rideskolen. Hun har vært rytter ved Stall Øysand rideskole siden den ble etablert. Hun har også hesten Campanj på fôr i oddetallshelgene. Vilde har konkurrert både i sprang og dressur. Har også flere fine plasseringer med Campanj. 
Anette Jensen
Annette underviser i rideskolen tirsdager og torsdager, hun tar også privattimer utenom rideskolen. Siden hun var 6år har hun hatt egen ponni/hest. På ponnien Pantani red hun opp til MA og med hesten Louis red hun flere 130cm.