Ansatte


 

 

Tonje Windingstad
Leder for rideskolen ved Stall Øysand. Tonje har tidligere satset aktivt innen dressurridning og vært med i NM for ponni i dressur. Hun har også deltatt i flere mesterskap som Junior og Young Rider i dressur. Underviser nå i rideskolen på mandager, tirsdager og torsdager. Hun underviser også privattimer i ukedager og i helger.  
Monica Larssen
Stallarbeider og rideskolelærer. Underviser i rideskolen onsdager og underviser fôrvertene i dressur. Hun tar også privattimer i ukedager og helger. 

Annicken Sørtømme Tannvik

Ridelærer og helgaforer. Hun Har drevet med hest en del år og har gått hestefaget på Fjordande forlkehøgskole. Hun har selv hesten Aureolo som hun rir aktivt med selv. Hun tar også privattimer i ukedager og helger.

Elina Tuulikki Heinisuo-Rautianinen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene. Elina er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester.
Milena Rautianen
Stallarbeider og ansvarlig for salgshestene sammen med sin mor Elina. Milena er opprinnelig fra Finland, men har bodd både i Irland og i Sverige. Hun har ansvaret for å trene og selge våre salgshester. Hun jobber torsdag og fredag i stallen. Med hesten sin Holly og noen av våre salgshester rir Milena sprangstevner.
Vilde Vinsnesbakk
Vilde underviser nybegynnere på onsdager i rideskolen. Hun har vært rytter ved Stall Øysand rideskole siden den ble etablert. Hun har også hesten Campanj på fôr i oddetallshelgene. Vilde har konkurrert både i sprang og dressur. Har også flere fine plasseringer med Campanj.